Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2018, 17:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Simpsonovci pred 13 rokmi opäť predpovedali budúcnosť. Legalizáciu marihuany v Kanade očividne čakali už dávno

FILMY A SERIÁLY KANADA SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Legendárny animovaný seriál neprestáva prekvapovať predpoveďami.

Seriál Simpsonovci zrejme tvorcovia vyrábali popri pozeraní do jasnovideckej gule. Už mnohokrát sa v minulosti stalo, že Simpsonovci predpovedali budúcnosť a po legalizácii marihuany v Kanade si fanúšikovia seriálu uvedomili, ako opäť raz trafil klinec po hlavičke. 

Tentoraz nás bude zaujímať epizóda s názvom Midnight Rx, ktorá bola po prvýkrát odvysielaná pred 13 rokmi. V roku 2005 sa animované postavy vybrali z domovského Springfieldu cez kanadské hranice až do Manitoby v Ontariu, pretože sa dopočuli, že miestne lieky nie sú také drahé ako v Spojených štátoch amerických.

Po lieky sa vydali Homer, starý otec, Apu aj Ned Flanders a práve Ned v Kanade spoznal svojho pomyselného dvojníka. Dvojica sa na seba podobala nielen vizuálne, ale aj spôsobom rozprávania, a kanadský Ned odrazu vytiahol z vrecka joint so slovami, nech si pokojne dajú s ním, pretože marihuana je v Kanade legálna. 

Nevedno, či Matt Groening odjakživa tušil, že Kanada je progresívnejšia ako USA aj v otázke drogovej legislatívy, alebo joint iba zapadal do kontextu pri nakladaní liekov do auta. Jedno je však isté, ak chceš vedieť, čo sa stane o pár rokov, stačí si len pozrieť Simpsonovcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia