Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 14:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na Slovensku od teba vypýtajú 5 € aj za otáčanie. Podnikateľské myslenie z Liptova teraz zabáva internet

ZAUJÍMAVOSTI LIPTOV
Uložiť Uložené

V Liptovskom Mikuláši sa zarába na slovenský spôsob.

Ak obľubuješ adrenalínové športy a motorizmus, v Liptovskom Mikuláši sa vieš veľmi dobre vyblázniť. Aj keď to pôvodne majiteľ atrakcie s názvom Buggy Areál Liptov zrejme neplánoval, vďaka zaujímavej značke sa stal dnešným terčom posmechu na slovenskom internete.

Pri areáli je na prvý pohľad k dispozícii rozľahlé parkovisko, avšak využívať ho môžeš výhradne v prípade, že patríš medzi zákazníkov a šiel si si zajazdiť na bugine. V prípade, že si len zablúdil a potrebuješ sa na parkovisku areálu otočiť, aby si tam zbytočne nezavadzal a mohol odísť, budeš si očividne musieť priplatiť.

Fotografia od Zuzky sa objavila na instagramovom profile Zomri a viac ako tisíc Slovákov sa už zasmialo na tom, ako naši krajania vedia speňažiť prakticky čokoľvek. Za otáčanie si vypýtajú 5 eur, pretože podobný úkon za volantom nemôžeš urobiť len tak.

Nevedno síce, či im už niekto niekedy zaplatil, ale ako poznáme slovenský internet, onedlho sa na parkovisko budú ľudia chodiť otáčať len tak z provokácie. Avšak, ako sa hovorí, aj zlá reklama je reklama. Ktovie, či to však bude platiť aj v tomto prípade. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený zomriofficial (@zomriofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia