Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2018, 18:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus posiela Dare Rolins odkaz cez Instagram. Treba sa posunúť ďalej

ZAUJÍMAVOSTI DARA ROLINS RYTMUS
Uložiť Uložené

Reaguje na ranný príspevok Dary Rolins, ktorá sa vyjadrila k tomu, že skladba 8. október už viac nie je na Youtube.

Asi všetci fanúšikovia Rytmusa vedia, prečo je dnešok špeciálnym dňom. Jednou skladbou sa mu totiž pred pár rokmi podarilo vytvoriť taký malý sviatok, ktorý však dával význam len do momentu, kedy sa s Darou Rolins rozišiel. Odvtedy si stihol nájsť Jasminu a niektoré útržky histórie sa rozhodol jednoducho zmazať z očí verejnosti. 

Ide samozrejme o pochopiteľné rozhodnutie a v prípade necelebritných ľudí ho vnímame ako prirodzenú snahu posunúť sa o krok ďalej. Dnes ráno však samotná Dara uverejnila na svojom oficiálnom instagramovom profile fotku s popisom, ktorý možno zbytočne znova rozvíril vody a asi nakŕmi aj bulvárne plátky. 

Zareagovať už stihol aj Rytmus, ktorý sa nesnažil zakrývať, komu svoj odkaz venuje a Daru oslovil menom. Snaží sa jej vysvetliť situáciu zo svojej perspektívy a v konečnom dôsledku aspoň fanúšikovia dostali odpoveď, prečo skladba 8. október už nie je na Youtube. 

Domov
Zdieľať
Diskusia