Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 23:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nové zábery z Ako si vycvičiť draka 3 dokazujú, že nájsť skrytý dračí svet bol Štikútov osud už od narodenia

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3
Uložiť Uložené

Na newyorskom Comic-Cone diváci videli aj nové zábery zo záveru trilógie o Štikútovi a Bezzubke.

Ste pripravení znova vidieť drakov? A veríte tomu, že v čase premiéry trojky to bude necelých 5 rokov odkedy sme tam boli naposledy? Správne, dvojka totiž vyšla ešte v lete 2014. Odvtedy trpezlivo čakáme na koniec veľkolepého príbehu o chlapcovi, ktorý dostal možnosť zmeniť chod dejín.

Aj v teaseri na trailer (dorazí 25. októbra) nám jeho otec hovorí, že to bolo stále jeho osudom. Nájsť skrytý dračí svet a skoncovať vojnu medzi ľuďmi a drakmi. A on to skutočne dokázal, aj keď úplne iným spôsobom, než v aký veril jeho otec.

Zdá sa, že viac z tejto dejovej línie uvidíme v plnohodnotnom traileri. Avšak, my ho úprimne nepotrebujeme vidieť. Dobre vieme, že si poplačeme a budeme si užívať nádherný animák a snáď aj dôstojné ukončenie celej ságy. Po tretej časti totiž nebudú nasledovať ani žiadne spin-offy či seriály. 

Premýšľali sme nad tým veľmi dlho. Nakoniec sme prišli s tým, čo považujeme za horkosladký spôsob, ako sa rozlúčiť s týmito postavami. Ale tým správnym smerom.

Pochopíte, prečo Hiccup v traileri povedal: ,Keď som bol chlapec, boli tam draci.’ A do konca filmu budete vedieť, čo sa im mohlo stať.

Za scenárom aj réžiou stojí Dean DeBlois (Lilo a Stitch) a svoje hlasy postavám prepožičajú herci, ako Jay BaruchelAmerica FerreraKit HaringtonCate BlanchettGerard ButlerKristen WiigCraig Ferguson či F. Murray Abraham.

Odporúčané
Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) 24. februára 2019, 18:49

Americká premiéra je naplánovaná na 1. marca (březen) 2019. Tá naša však už na 21. februára (únor), takže je možné, že sa ešte o kúsok posunie. Pre viac informácií klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia