Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 14:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Fantastické zvery 2 odhaľujú trailer plný nádhernej a nebezpečnej mágie, akú sme nevideli ani v Harrym Potterovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už o niekoľko týždňov sa vidíme v kine.

Warner Bros. nám ešte včera oznámil, že sa môžeme tešiť na nový trailer, ktorý je vzhľadom na blížiacu sa premiéru údajne aj posledným.

Je ale takmer isté, že sa na internete objaví ešte viacero medzinárodných trailerov či krátkych televíznych spotov.

V druhej časti Fantastických zveroch sa zlomyseľnému Gellertovi Grindelwaldovi (Johnny Depp) podarí dostať z väzenia.

S nehumánnym zmýšľaním voči nemagickým bytostiam, aké mal aj jeho neskorší nástupca Voldemort, sa stáva veľkou hrozbou pre celý svet.

Zastaviť sa ho ale pokúsi starý dobrý Albus Dumbledore (Jude Law) a jeho niekdajší študent Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Do centra hlavného diania sa však pridáva aj osudová žena Leta Lestrange (Zoe Kravitz), ktorá je pre mladého Newta veľmi blízkou osobu.

V prvej časti sme nahliadli do New Yorku, ale druhý diel nás zavedie do romantického Paríža. Režisér David Yates navyše potvrdil, že tretí diel sa opäť bude odohrávať na úplne novom mieste.

Prinesie nám pokračovanie Fantastic Beasts s podnázvom The Crimes of Grindelwald poriadny závan potterovskej nostalgie? To sa spoločne dozvieme už 15. novembra (listopad) 2018.

Fantastické zvery 2 odhaľujú trailer plný nádhernej a nebezpečnej mágie, akú sme nevideli ani v Harrym Potterovi
Zdroj: Warner Bros. Pictures

O réžiu sa opäť postaral David Yates, ktorý sa so svetom Harryho Pottera pozná viac než dobre (režíroval prvú časť Fantastic Beasts a ďalšie štyri filmy s Harrym Potterom) a scenár napísala slávna autorka knižnej predlohy J. K. Rowling.

Mimo hlavnej hereckej štvorky si v snímke zahrajú herci, ako Katherine Waterston (Tina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Ezra Miller (Credence), Carmen Ejogo (Seraphina Picquery), Claudia Kim (Maledictus) či Callum Turner (Newtov brat Theseus Scamander).

O problémoch s obsadením Johnnyho Deppa sa môžete dočítať v našom článku a pre akéhokoľvek ďalšie informácie vstúpte do nasledujúceho vlákna.

Aké máte zatiaľ z pokračovania Fantastických zverov dojmy? Zaujali vás doposiaľ prezentované upútavky? A zájdete na film do kina?

Anketa:
Ako to s Fantastic Beasts 2 vidíte?
Určite pôjdem do kina.
Nemám záujem.
Určite pôjdem do kina.
93 %
368 Hlasov
Nemám záujem.
7 %
29 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia