Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2018 o 15:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao sa chystá vypredať O2 arenu. Porozprával nám o športe, vegánstve aj chystaných hudobných projektoch

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Benny Cristo oznamuje, že presne o 12 mesiacov má v pláne vypredať najväčší československý koncertný indoor priestor.

Na konte máme už mnoho rozhovorov so slovenskými aj českými interpretmi a sme veľmi radi, že sa nám na zoznam konečne podarilo pripísať aj Bennyho Cristovaa. Práve on je dôkazom, že aj talentové súťaže dokážu dať potenciálnym spevákom ideálnu príležitosť na vytvorenie kariéry, len je treba uchopiť to za správny koniec. 

Aktuálne patrí medzi najznámejších interpretov v Československu a dnes to dokazuje zverejnením informácie o tom, že presne o 12 mesiacov - 21.9.2019 sa chystá vypredať O2 arenu. My sme Bena pri tejto príležitosti vyspovedali a porozprával nám nielen o hudobných plánoch, ale aj športe alebo vegánstve, ktoré aktívne propaguje. 

Všetky dôležité informácie o koncerte v pražskej hokejovej hale sa dozvieš na oficiálnej facebook udalosti, prostredníctvom ktorej bude čoskoro zverejnená aj informácia o spustení predpredaja. 

Domov
Zdieľať
Diskusia