Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 17:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ako by vyzerala Zem pod nadvládou mimozemšťanov? Režisér Zrodenia Planéty opíc nám ukáže hrozivú víziu budúcnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý trailer predstavuje nový post-apokalyptický svetový rád.

Sci-fi thriller Captive State sa odohráva zhruba jednu dekádu po tom, čo Zem obsadili mimozemšťania. Dejovo sa konkrétne pozrieme do mesta Chicaga, kde nám tvorcovia predstavia utláčanú ľudskú rasu, ale aj nových pánov Zeme.

Podľa predbežného obsahu vieme, že postavy nebudú iba "čiernobiele". Medzi ľuďmi nájdeme tak ako za iných totalitných režimov množstvo disidentov, ale aj zradných kolaborantov.

Debutový trailer nám ukazuje svet, kde nezamestnanosť dosiahla historické minimum, chudoba bola vykorenená a zločiny neexistujú. My sa však pýtame – za akú cenu?

Kľúčové role si vo filme zahrajú dobre známy John Goodman (10 Cloverfield Lane, Big Lebowski) či talentovaná Vera Farmiga, ktorú môžeme napríklad poznať ako démonologičku Lorraine Warrenovú z hororovej série The Conjuring.

O réžiu snímky sa postaral Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) a okrem spomínaných hercov sa môžete tešiť aj na Ashtona Sandersa (Moonlight), Jonathana Majorsa (When We Rise), Madeline Brewer (The Handmaid's Tale, Black Mirror) a ďalších.

Americká premiéra je predbežne stanovená na 29. marca (březen) 2019. Máme tu nejakých milovníkov sci-fi a post-apokalyptických filmov? Ako na vás Captive State svojou prvou upútavkou zapôsobil?

Domov
Zdieľať
Diskusia