Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2018, 10:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenské železnice opäť zabodovali. Cestujúci kráčali na vlastné riziko po koľajniciach kvôli poruche rušňa pri Vinohradoch

ZAUJÍMAVOSTI ZSSK
Uložiť Uložené

Naša železničná sieť spoločne s výbavou v poslednej dobe exceluje.

V poslednom období si Železničná spoločnosť Slovensko pokazila svoju povesť. Nedá sa povedať, že by kedykoľvek v minulosti ľudia horeli vzrušením pri nastupovaní do našich vlakov, ale roztrhnutá súprava a najnovšie aj nebezpečné zlyhanie na trase z Nových Zámkov do Bratislavy prinútilo ľudí rozmýšľať nad tým, kde sa stala chyba.

Cestujúci nastupujúci ráno o 6:18 do regionálneho expresu 1876 Podlužan do Bratislavy ani netušili, že namiesto cieľovej zastávky budú musieť z vagónov vystúpiť pred Vinohradmi, pretože sa pokazí rušeň.

Pasažieri mohli pokojne zostať sedieť vo vlaku, lenže pred necelým týždňom takto viac ako 3 hodiny zostali uväznení Slováci pred Bratislavou bez akéhokoľvek občerstvenia, a tak zrejme nezostávalo nič iné, ako zliezť na koľajnice a na vlastné riziko kráčať až do stanice.

Vo väčšine moderných krajín v roku 2018 nemysliteľné riešenie situácie, ale na Slovensku sa vieme vždy vynájsť, a tak nám nevadia ani cestujúci kráčajúci po železničnej trati s vedomím, že si síce zaplatili za svoj lístok, avšak občas sa treba aj prejsť.

Odporúčané
Daj si pauzu od zlých správ. Toto je 7 štatistík zo slovenských železníc, ktoré ťa potešia Daj si pauzu od zlých správ. Toto je 7 štatistík zo slovenských železníc, ktoré ťa potešia 20. februára 2020, 17:14

V komentároch na facebookovej stránke Zomri, ktorá o incidente informovala, sa už objavili výzvy smerujúce k RegioJetu, aby sa konečne vrátil aj na hlavnú trasu do Košíc a Slováci mohli opäť cestovať na úrovni.

Domov
Zdieľať
Diskusia