Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2018, 11:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drake má vlastné monopoly s nevyčísliteľnou hodnotou

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Aréna Scotiabank v Toronte darovala svojmu chránencovi vzácnu verziu Monopoly, ktorá obsahuje viac než 100 odkazov na jeho život, kariéru, kamarátov, rodinu a OVO label.

O tom, že je Drake ikonou svojho rodného mesta, už snáď nik nepochybuje. Pojem Drake Effect sme si už vysvetlili v tomto článku, ktorý sa týkal hlavne ekonomického vplyvu kanadského rapera na Toronto. Nielen samotní obyvatelia, ale aj zásadné postavy si jeho náklonnosť cenia a konkrétne Scotiabank Arena to teraz dokazuje aj zaujímavou pozornosťou s nevyčísliteľnou hodnotou.

Drakeovi totiž darovali stolovú hru Monopoly, avšak vo verzii, ktorá obsahuje viac než 100 referencií na jeho život, kariéru, albumy, kamarátov, rodinu a OVO label. Na kartách nájdeme fotografie jeho kamarátov Noaha a Olivera, otca Dennisa či bývalého bodyguarda Baka Not Nice.

A odkiaľ tento nápad vlastne pochádza? Nuž, Drake ešte v roku 2015 pre portál TMZ povedal: "You ever play Monopoly and won? I'm all over the board." A presne to sa teraz stáva realitou. Bol vyrobený len jeden jediný nepredajný kus a my by sme boli zvedaví, ako by niečo podobné dopadlo na Slovensku, keby sa niekto pokúsil vzdať hold niektorému z domácich raperov. Pokojne nám svoj nápad napíš do komentárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia