Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2018, 12:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák je hviezdou americkej ligy. One man show v podaní Alberta Rusnáka mala víťazný koniec

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Futbal je samozrejme tímový šport a každy jeden hráč je na ihrisku dôležitý, no posledný zápas tímu Salt Lake patril práve nášmu rodákovi.

Slovenským športovcom sa našťastie v zahraničí darí a dokážu svoje meno a našu krajinu dostávať do povedomia hlavne vďaka kvalitným výkonom, ktoré vedú k víťazstvám. Ďalším dôkazom je tentokrát futbalista Albert Rusnák, ktorý pôsobí v americkej lige MLS. Jeho tím Real Salt Lake aktuálne bojuje o postup do play off a zatiaľ má stále problém vyhrávať zápasy mimo domáceho ihriska. 

V tom poslednom proti Dynamu síce Rusnák nenastúpil od úplného úvodu, no po striedaní ho bolo plné ihrisko. Úradoval však až v posledných pár minútach, keď najprv v poslednej minúte zápasu nádherným gólom vyrovnával na 1:1 a následne ešte získal všetky body pre svoj tím vďaka penalte v posledných sekundách zápasu.

Slovák si tak zo zápasu spravil one man show a aj keď je futbal samozrejme tímovým športom, zásluha za dôležité víťazstvo ide práve Albertovi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia