Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2018, 14:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije 2018 ide do finále. Nenechaj si ujsť posledné dve zastávky!

HUDBA
Uložiť Uložené

Jedinečný rapový zážitok ešte príde na Duchonku a do Ostravy.

Festival Hip Hop Žije sa v roku 2018 odhodlal vytvoriť až 5 zastávok, pričom väčšiu polovicu už máme za sebou. V Bratislave a Prahe vystúpili aj zahraniční headlineri - Rick Ross a A$AP Twelvyy a Domaša bola zas jedinečná svojou atmosférou, keďže práve na východe sa ľudia vedia baviť ešte o trochu intenzívnejšie ako v ostatných častiach Slovenska. 

Aj napriek tomu ešte rapový sviatok pod holým nebom nekončí a fanúšikovia sa môžu tešiť na posledné dve tohtoročné zastávky. Duchonku, ktorá sa bude konať už tento víkend od 17. do 18. augusta a následne ešte Ostravu, kde sa Hip Hop Žije presunie prvého septembra.

Samozrejme vystúpia najzásadnejšie slovenské a české mená vrátane Kontrafaktu, Separa, Majka Spirita, EktoraStrapa a mnoho ďalších, takže sa určite máš na čo tešiť. Viac informácií nájdeš na oficiálnych facebook udalostiach a my ešte dávame do pozornosti možnosť zakúpiť si lístky v predstihu prostredníctvom siete ticketportal.sk, resp. ticketportal.cz

Domov
Zdieľať
Diskusia