Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 11:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najhoršie nočné mory Rytmusa a Sergeia Barracudu už nie sú tajomstvom. Sleduj nový videoklip!

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Už o pár týždňov vydá ostravský člen AK poslednú Pouliční ekonomickú a my tu máme nový vizuál ku skladbe, kde hosťuje aj Rytmus.

Pred pár dňami vydal Sergei Barracuda bez akéhokoľvek proma novinku s názvom Noční Můra, kde hosťoval aj člen Kontrafaktu. Títo dvaja sa na spoločnej veci prvýkrát stretli už v roku 2012, a tak nebude snáď pre nikoho toto československé spojenie prekvapením. Zároveň sa im podarilo nájsť ďalšiu tému, ku ktorej majú obaja čo povedať, a tak sa dočkávame veľmi úprimného storytellingu.

S vydaním tracku prostredníctvom streamovacích služieb sme dostali aj informáciu, že sa v dohľadnej dobe môžeme tešiť na klip, čo teraz chalani dodržujú. Autorom je režisér Jiří Mucha so svojím tímom a ide o síce jednoduchú, no predsa filmovú záležitosť s hercami.

Rytmusa máme dokonca možnosť vidieť len pár sekúnd pri tom, ako predáva kebab. Nič to však nemení na fakte, že dvojica doručila jeden z najhlbších textov vo svojich kariérach a výsledok už posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia