Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 11:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dnes kúpiš letenky z Bratislavy už od 9,98 eura! Extrémne lacné lety si vieš zaobstarať do mnohých známych miest

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO LIETADLO
Uložiť Uložené

Na jeseň ťa môže čakať parádna dovolenka za pár eur.

Letecká spoločnosť Ryanair spustila v posledných dňoch masívne výpredaje a šťastie sa usmialo aj na Bratislavu. Zrejme jej stále zostalo množstvo nepredaných sedadiel v najbližších mesiacoch, a tak máš len dnes do polnoci výnimočnú príležitosť nakúpiť letenky za 9,98 eura jednosmerne.

Znamená to, že spiatočnú letenku do známych európskych destinácií môžeš vlastniť už za 19 eur, čo je často menej, než lístok na vlak z Košíc do Bratislavy. Vďaka nízkonákladovým leteckým spoločnostiam sa nám Európy otvorila ešte výraznejšie, o čom svedčí aj nedávna akcia novej aerolinky Level, ktorá z Viedne ponúkala v rámci úvodného výpredaja lety za neuveriteľný 1 cent.

Dnes kúpiš letenky z Bratislavy už od 9,98 eura! Extrémne lacné lety si vieš zaobstarať do mnohých známych miest
Zdroj: Pixabay

Ak sa poponáhľaš, do konca dnešného dňa si môžeš vyberať zo širokej ponuky. Za úsmevné ceny ťa Ryanair odvezie do Atén, Bruselu, Londýna, Milána či Ríma, kde je v októbri či novembri ešte stále prijateľné počasie na objavovanie miestnej panorámy.

Pre dobrodružnejších cestovateľov sa samozrejme v ponuke objavili aj menej populárne destinácie ako Burgas alebo Niš, takže Ryanair by ti chcel splniť všetky sny, stačí si len vybrať.

Odporúčané
Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) 15. marca 2024, 9:30

Zároveň netreba zabúdať na to, že počet akciových leteniek je obmedzený, a tak je potrebné rýchlo identifikovať správny dátum a nakupovať. Po vypredaní dostatočného počtu leteniek budú ceny opäť stúpať o trošku vyššie.

Domov
Zdieľať
Diskusia