Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 9:40
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Čo sa nosí vo svete? Street style zábery zo známych metropol ponúkajú rôzne typy ľudí milujúcich módu

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Návštevníci týždňov módy a iných udalostí spojených s odevným priemyslom sú zaručene kvalitnou inšpiráciou.

Deň čo deň žije módou čoraz viac ľudí aj v našich dvoch malých krajinách, a to nielen čo sa týka práce priamo na predajniach, ale predovšetkým sledovaním celého diania okolo jedného z aktuálne najväčších priemyslov. 

Instagram doslova prekypuje príspevkami zameranými na vychádzajúce novinky, outfity, kampane značiek a podobne, pričom len veľmi ťažko dokážeme zachytiť všetko. Nás už dlhodobo azda najviac ale bavia street style zábery z týždňov módy či iných podujatí, ktoré zakaždým poskytnú veľa neopozeranej a vizuálne zaujímavej inšpirácie. Tá síce nemusí byť po chuti úplne každému, avšak aj ľudia z bežných pomerov musia uznať, že kreativita daným jednotlivcom nechýba, skôr naopak, sršia ňou.

Pohodlne sa tak usaďte a vychutnajte si sériu snímok z portfólia londýnskej fotografky menom Eva Losada, ktorej objektívu neunikli ani známe tváre typu Kanye West, Playboi Carti, Bella Hadid, Skepta či A$AP Rocky.


Zakladateľ predajne GR8 Tokyo ponúkajúcej produkty od domácich, ale aj svetovo etablovaných značiek vytiahol počas LFW nohavice Balenciaga, nadrozmernú košeľu s pásikmi a tenisky z kolaborácie Off-White x Nike. To všetko KUBO doplnil o headband a priehľadné slnečné okuliare.

R&B spevák Miguel na prehliadke Rafa Simonsa v New Yorku predviedol hneď dva outfity. Pričom hlavne prvý s košeľou od menovaného návrhára to vyhral.

20-ročný milovník módy Zain Badat v ikonickom kabáte Burberry a taštičkou cez rameno od Nike.

Modelka Adesuwa nežiari len na titulných stránkach popredných magazínov, ale taktiež v uliciach, kde vyťahuje jeden podarený outfit za druhým. Napríklad na zábere nižšie v komplete Thom Browne a v šiltovke odkazujúcej na jej pôvod.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

Mos Def a.k.a. Yasiin Bey po prehliadke COMME des GARÇONS v nesmrteľnej čierno-čiernej kombinácii

Vitajte v Matrixe podľa stylistky Allison Fullin a jej outfite od streetwearovej značky Palm Angels.

The most legendary T-Michael vsádza na neopozeranú eleganciu už dlhé roky, avšak stále dokáže prekvapiť svojou kreativitou a sofistikovanosťou. Ulice Florencie si počas Pitti Uomo podmanil a nás tiež.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

Britský interpret Kojey Radical v zaujímavých nohaviciach Blood Brother pripomínajúcimi nám kúsky od značky Gucci

Celebritné osadenstvo z nedávnej prehliadky Dior pod vedením Kima Jonesa, na ktorú dodal inštálacie KAWS. Nechýba A$AP Rocky, Skepta, Bella Hadid, Lenny Kravitz či stále atraktívna Naomi Campbell.

Raper Playboi Carti po prehliadke Off-White v kabáte z dielne značky Virgila Abloha, slnečných okuliaroch Acne Studios a šperkoch v hodnote niekoľko izbového bytu.

Mr. Fallback alebo ak chcete Luka Sabbat patrí aktuálne k najžiadanejším modelom na celom trhu, a tak si "môže" dovoliť aj hriešne drahé outfity. Nižšie má oblečený ľahký kabát COMME des GARÇONS a tenisky Ramones od avantgardného Ricka Owensa.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

Aleali May a jej typický look s nádychom vzdialenej budúcnosti

Na záver pripájame ešte ďalšie náhodne vybrané snímky, z ktorých si pokojne môžete vziať inšpiráciu

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia