Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2018, 21:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo odkazuje, aby si si nepripúšťal svet čísel a užíval si každý deň

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Wlk je späť s ďalším videoklipom ku zatiaľ poslednému albumu, na ktorý by mohol naviazať ešte tento rok.

Momo si pomedzi hádky s youtubermi a zvyškom scény našiel čas na ďalší videoklip zo svojho zatiaľ posledného albumu, ktorý podľa jeho slov zožal úspech. Zatiaľ stále platí, že Wlka nebudeš mať možnosť počuť naživo na žiadnom československom festivale, no kontroverzný petržalský reprezentant aj napriek tomu v kadencii nepoľavuje. 

Fanúšikovia sa dočkali vizuálu k pozitívnej skladbe Carpe Diem a spracovanie je adekvátne téme. Klasický slovenský klip dopĺňajú atraktívne ženy a rýchle autá, no scenár nepriniesol nič prevratné a ak nie je tvojou obľúbenou aktivitou sledovanie product placementu, tak si možno na svoje neprídeš. Adam Rohal a STUBYSHIT sa však postarali o žiadúci efekt a zvyšok je na posúdení divákmi. 

Na záver ešte pripomeniem, že o hudobnú produkciu sa postaral DJ A-Boom zo Švajčiarska. My môžeme ďalej sledovať, či views na klipoch niekedy zaručia Momovi ďalšie bookingy a samozrejme očakávať prvý disstrack, ktorý by posunul konflikt s Ektorom na atraktívnejšiu úroveň. Nechajme sa však prekvapiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia