Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2018, 9:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí vodiči v kompilácii ako z ruských ciest. Policajti zverejnili smutné video, pri ktorom budeš krútiť hlavou

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Po našich cestách sa pohybujú aj ľudia, ktorí by tam nemali čo robiť.

Na slovenských cestách nie je núdza o zúfalcov a bláznov. Za volant Slováci často sadajú pod vplyvom alkoholu alebo jednoducho nevedia skryť svoje ego, a tak zbytočne zapríčiňujú nebezpečné situácie. Slovenská polícia nazbierala za posledné obdobie viacero zaujímavých záberov z ciest, za ktoré by si zaslúžili vodiči poriadne potrestať.

Pod nezvyčajným názvom "Epopej slovenských ciest" zverejnila na facebookovej stránke kompiláciu pripomínajúcu staré známe videá z ruských ciest. Ani v Rusku vodiči často nerešpektujú dopravné značenie a ohrozujú vodičov vo svojom okolí. Na podobné činy takmer viackrát doplatili aj slovenskí šoféri.

Predbiehanie cez plnú čiaru, pokus o predbiehanie s nákladným autom priamo oproti alebo obrovský autobus ponáhľajúci sa dopredu cez viacero áut, to by si nemusel hľadať v ďalekom Rusku, ale na našich cestách. Policajti pritom za názov svojej kompilácie pridali aj trefnú jednotku, takže podobných videí môžeme očakávať viac. Aspoň už tieto videá nebudeš musieť hľadať na Youtube.

Domov
Zdieľať
Diskusia