Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 21:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Argentíne evakuovali letisko kvôli drvičke na marihuanu v tvare granátu

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Intergalatická rastlinka opäť útočí. Argentínsky špecialista na výbušniny na tento prípad pravdepodobne nikdy nezabudne.

Letisková kontrola dokáže byť často veľmi prísna a je samozrejmosťou, že väčšinu podozrivých kovových predmetov cez ňu nedostaneš. Dôkazom je aj aktuálna informácia z argentínskeho letiska o kurióznom zásahu polície a špeciálnych jednotiek. Milovník sypaných čajov, resp. intergalatickej rastlinky si totiž v letiskovej hale zabudol svoju drvičku (anglicky grinder), ktorá však tak trochu veľmi nápadne pripomínala granát. 

To, pochopiteľne, spôsobilo mierny chaos a celé letisko bolo okamžité evakuované. Cestujúcich vystriedali špecialisti na výbušniny, ktorí sa k potenciálne nebezpečnému predmetu mohli priblížiť len v špeciálnych oblekoch. Ihneď sa však prišlo na to, že išlo o pomôcku pre fanúšikov smiešnych cigariet a všetci sa tak mohli upokojiť.

Incitent si vyžiadal niekoľko zmeškaných letov a pravdepodobne aj drahý zásah, no všetko dobre dopadlo. 

V Argentíne evakuovali letisko kvôli drvičke na marihuanu v tvare granátu
Zdroj: nypost.com
V Argentíne evakuovali letisko kvôli drvičke na marihuanu v tvare granátu
Zdroj: nypost.com
Domov
Zdieľať
Diskusia