Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 10:57
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Raperka Cardi B porodila zdravú dcérku, ktorú so svojím slávnym manželom Offsetom zo skupiny Migos pomenovali Kulture

HUDBA
Uložiť Uložené

Hviezdnej dvojici gratulujeme a držíme palce vo výchove ich ratolesti.

Hviezda menom Cardi B vydala v prebiehajúcom roku svoj megaúspešný debutový album Invasion of Privacy, na ktorý fanúšikovia iba tak ľahko nezabudnú, keďže jednoznačne patrí medzi to najlepšie, čo sme v poslednej dobe mali možnosť počuť. Cardi už od roku 2016 chodí s raperom Offsetom zo slávnej skupiny Migos, ktorí takisto vydali v tomto roku svoj tretí štúdiový album, a v septembri minulého roku sa tajne zosobášili.

Tehotenstvo ohlásila iba v apríli tohto roku v televíznej show Saturday Night Live, a fanúšikovia ostali vo vytržení. Na svojom oficiálnom instagramovom profile ale pred niekoľkými hodinami pridala Cardi krásnu fotku s tehotenským bruškom a krátkym, ale o to výstižnejším popisom, ktorý ohlasuje meno a dátum narodeni dcérky. Meno vyberal šťastný otecko a znie Kulture Kiari Cephus. My rodičom gratulujeme a prajeme pevné nervy.

Domov
Zdieľať
Diskusia