Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018, 13:40
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Cardi B a Offset dodnes tajili vlastnú svadbu. Dvojica sa v skutočnosti zosobášila ešte skôr, ako došlo k verejnej žiadosti o ruku

ZAUJÍMAVOSTI CARDI B SVADBA
Uložiť Uložené

Raperka tvrdí, že ich svadobné tajomstvo súvisí s názvom jej albumu.

Koncom októbra minulého roka sa počas koncertu Power 99’s Powerhouse vo Philadelphii zasnúbili dve svetové hip-hopové mená. Americký raper Offset, výrazný člen zoskupenia Migos, požiadal na pódiu pred všetkými divákmi svoju vtedy ešte priateľku Cardi B, taktiež významnú raperku. Odvtedy už ubehol nejaký čas, no svadba bola doteraz stále v nedohľadne. Nikto však ani netušil, že dvojica sa stihla tajne zosobášiť ešte v septembri 2017.

Správy o tajnej svadbe vyšli najavo až teraz, skoro rok po jej samotnom uskutočnení. Offset sa totiž preriekol pri príležitosti odovzdávania ocenení BET Awards 2018. Pri predávaní ceny za najlepšiu skupinu, ktorú spoločne s Migos získali, vyšli z úst rapera nečakané slová: "Ďakujem mojej manželke. Aj vy by ste mali ďakovať tým svojim." Pravdepodobne úplne zabudol na fakt, že o jeho svadbe takmer nikto ani netuší.

Záznam z koncertu vo Philadelphii, kedy sa Offset rozhodol požiadať Cardi o ruku:

Portál TMZ informuje, že objavil aj oficiálne manželské osvedčenie pod skutočnými menami oboch umelcov. Utajená svadba sa mala konať vo Fulton County, v štáte Georgia. Niekoľko hodín po tom, čo informácia vyšla na povrch, ju potvrdila aj samotná Cardi B prostredníctvom svojho Twitteru.

"Toto je jeden z dôvodov, prečo som svoj album nazvala Invasion of Privacy (vpád do súkromia), pretože ľudia sa vždy budú snažiť urobiť všetko preto, aby sa dostali do tvojho života," tvrdí Cardi vo svojom tweete.

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

"Existuje nespočetne veľa okamihov, ktoré zdieľam so svetom, no taktiež sú chvíle, ktoré si chcem nechať len pre seba. Vydať sa bola jednou z nich. Jedno ráno v septembri sme sa zobudili a rozhodli sme sa, že sa vezmeme. Našli sme niekoho, kto by nás zosobášil, a šli sme do toho. Len my dvaja a môj bratranec. Povedala som "robím to", bez šiat, bez make-upu a bez prsteňa!" dodáva raperka.

My v redakcii prajeme dvojici v ich spoločnom, no taktiež aj v tom profesionálnom živote len to najlepšie!

Domov
Zdieľať
Diskusia