Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2018, 15:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Anglickí díleri nestíhali po víťaznej penalte predávať kokaín. Fanúšikovia sledovali zápas aj cez okno na ulici

ŠPORT ANGLICKO FUTBAL KOKAÍN
Uložiť Uložené

Futbalová horúčka v Anglicku pokračuje.

Angličania momentálne prežívajú euforické chvíle. Po historickom víťazstve v penaltovom rozstrele na majstrovstvách sveta sa roztrhlo vrece s menšími aj väčšími príbehmi. John Stones nakričal na smútiacich Kolumbijčanov za správanie počas zápasu, ale futbal vládol aj v uliciach. Zatiaľ čo v športovisku All England Club prebieha tenisový turnaj Wimbledon, majstrovstvá sa so svojimi časmi výkopov občas prekrývajú s tenisovými zápasmi.


Včera tomu nebolo inak, a tak sa na Twitteri objavila fotka anglických fanúšikov, ktorí kráčali domov z tenisu, na ulici zazreli, že jeden z domov má za oknom obrovskú televíznu obrazovku a majiteľ sleduje futbal. V rámci športovej a národnej solidarity si majiteľ nerobil ťažkú hlavu z toho, že sa mu pred oknom začali zbierať desiatky fanúšikov a pokojne dopozeral celý zápas.

Odporúčané
EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) 19. marca 2024, 11:30

Portál Metro však dostal zaujímavejší nápad. Po anglickom víťazstve kontaktoval viacerých drogových dílerov, aby čitateľom sprostredkoval, čo sa dialo na čiernom trhu s drogami. Díler v Londýne vyhlásil, že počas predĺženia mu nevolal ani jeden zákazník, ale hneď po víťaznej penalte zažil pravdepodobne najbláznivejších 15 minút svojho života.

Zákazníci mu volali nonstop. Aj keď pochádza z Albánska, radoval sa aj z úspechu Angličanov. Nijak inak to nevyzeralo ani v Birminghame. Skúsený díler, ktorý kokaín predáva cez 20 rokov, mal podobný zážitok ako londýnsky kolega po skončení penaltového rozstrelu.

V predĺžení si vypol mobil, aby sa sústredil na futbal, ale potom mu ľudia začali do telefónu vykrikovať, že sa chcú „Get Kane’d“, čo je slovná hračka s kokaínom a menom Harryho Kanea ako kapitána Albionu. Na sobotňajšie štvrťfinále so Švédskom si díleri vraj objednávajú zásoby navyše, lebo čakajú, že ak Anglicko vyhrá, ľudia budú po uliciach pobehovať celý deň.

Domov
Zdieľať
Diskusia