Niektorým bratislavským podnikom sa treba radšej vyhnúť.
Gastronómia je jednou z najzložitejších pracovných oblastí, o tom niet žiadnych pochýb. Navyše, na Slovensku ľudia nie sú naučení dávať solídne sprepitné a ak sú zákazníci navyše ešte aj nepríjemní, mať prácu kuchára či čašníka v obyčajnom podniku nemusí byť práve jednoduché.
Samozrejme, toto sa netýka drahších a luxusnejších podnikov. Spravidla však platí, že čím nižšia cena jedla, tým nižšia bude aj kvalita. Za málo euriek tak môže človek dostať aj poriadne prešľapy, ktorým sa venuje známa facebooková skupina Blacklist bratislavských reštaurácií a podnikov, kam obyvatelia hlavného mesta a okolia na každodennej báze pridávajú príšerne uvarené jedlá, nedovarené kúsky a aj extrémné prípady ako hmyz či hlina. Pochopiteľne, nie je naším cieľom vystupovať voči akémukoľvek podniku, skôr nás zaujíma, čím si prechádzajú hladní Bratislavčania, tak sa na to poďme spoločne pozrieť, rovnako, ako sme to spravili pred vyše rokom.
Voda z vodovodu nie je zadarmo

Niekto zabudol vytiahnuť žemľu z grilu

Caesar šalát, ktorý už raz zrejme bol v žalúdku

Tisícročná pizza

Proteíny navyše

S množstvom mäsa sa odviazali

Konzistencia vychytaná

Za tri eurká ho aj narezali

Mlieko z roku päť

Vrcholová gastronómia

Ktovie, či ho dostala

Dávnejšia kauzička s ohňostrojmi

Dokonalé raňajočky

Záhradkarčenie
