Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 13:55
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Svet krásy nabral nové rozmery. Výrobca pasteliek prichádza s vlastnou kozmetikou

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Crayola predstavila 58 kozmetických kúskov

Kozmetika, a to najmä tá dekoratívna, sa v posledných rokoch stala súčasťou takmer každej ženy na tejto planéte. Nevyhli sa jej dokonca ani muži či iní jedinci, ktorí sa nechcú nálepkovať. Preto sa niet čomu čudovať, že do sveta krásy skúšali preraziť už viacerí - herečky, speváčky, modelky či blogerky, o ktorých si si mohla prečítať aj na našom webe. 

Po rovnakej trase sa rozhodla ísť aj svetoznáma značka, ktorá sa špecializuje na výrobu pasteliek a iných výrobkov pre "šikovné ruky". Crayolu si určite pamätáš z detských čias, keď si mamu v papiernictve presviedčala, aby ti kúpila to väčšie balenie farebných pasteliek. Doba postúpila a teraz môžeš presviedčať frajera, aby ti kúpil nový highlighter alebo rúž od tejto legendárnej značky. 

Crayola však na kozmetickom poli nie je žiadny nováčik - v minulosti už spolupracovali so značkou Sally Hansen na kolekcii lakov na nechty. Spoločne so značkou Clinique zase vymysleli niekoľko rúžov na pery. Výrobky tejto značky si obľúbili beauty blogerky ešte pred vznikom ich vlastnej kolekcie - konkrétne pastelky, ktoré používali vo svojich DIY tutoriáloch pri výrobe rúžov. Vďaka obsahu farebnej pastelky rúže naberali farbu a vznikali tak jedinečné odtiene, ktoré si odteraz môžete bez väčšej námahy objednať na internete. 

Vo svojej vlastnej kolekcii Crayola zostala verná svojim koreňom, ktoré sú plné výrazných a šialených farieb. Dizajn výrobkov je typický a nezameniteľný - väčšina produktov je v tvare pastelky a môžete ich použiť ako na pery, tak aj na oči a tvár/líca. Svoju obľúbenú farbu si tam nájde určite každý z vás, či už obľubujete zemité farby ako čierna, biela alebo hnedá (dokonca niekoľko odtieňov hnedej) alebo jemnejšie, ale aj žiarivnejšie odtiene ružovej, modrej či červenej. Dokopy je odtieňov až 95.

Okrem farieb na tvár Crayola prišla na trh aj s riasenkami, rozjasňovačmi, paletkami s očnými tieňmi alebo produktami na pery či s farebnou sadou štetcov na líčenie. Produkty, ktorých je dokopy 58 a sú vegánske, si môžete zakúpiť jednotlivo alebo v špeciálnych sadách a k dostaniu sú exkluzívne na eshope ASOS

Cenu sú však mierne cez čiaru - veď uznajte sami, takmer 13 EUR za ceruzku na tvár od novej značky, ktorá sa doteraz zaoberala len výrobou farbičiek? Ak vás však zaujíma, či to za tú cenu naozaj stojí, tak si pozrite videá od obľúbených beauty blogerov, ktorí zrecenzovali takmer celú kolekciu.

Tak čo, dievčatá? Vrátite sa do detstva prostredníctvom líčidiel tejto staro-novej značky? Alebo zostanete verné svojim obľúbencom?

Domov
Zdieľať
Diskusia