Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2018, 20:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego si do videoklipu o láske zavolal Barboru Bakošovú

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Ďalší z vizuálov k albumu Precedens je vonku.

Egov debutový album Precedens zo záveru minulého roka už veľmi dobre poznáš. Člen Kontrafaktu s ním absolvoval obrovskú a veľmi úspešnú sériu koncertov obohatených o nákladnú vizuálnu show a aktuálne obieha menšie kluby a tiež festivaly. Zároveň sme sa už dočkali niekoľkých videoklipov, ktoré sa tešia veľkej pozornosti. 

Pozornému používateľovi Instagramu určite neušlo aj natáčanie vizuálu ku skladbe Láska a dnes je deň, kedy ho Ego predstavuje verejnosti. Ide o ďalšiu záležitosť, v ktorej sa nám tvorcovia pokúšajú dokázať, že filmové spracovanie rapového videoklipu je správna cesta a okrem iných si hlavnú úlohu zahrala naša moderátorka Barborka Bakošová.

V dohľadnej dobe by mali prísť aj ďalšie videoklipy, no zatiaľ nebudeme prezrádzať podrobnosti. Môžeme ti však slúbiť, že sa máš na čo tešiť. Teraz už ale dnešná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia