Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 16:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Po zuby ozbrojení a geneticky vylepšení Predátori sa snažia podmaniť si našu planétu. Nový trailer ponúka akčnú nálož

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý teaser zrejme väčšinu fanúšikov úplne nepresvedčil. Druhá ukážka však už pôsobí sľubnejšie.

Nový Predátor od Shanea Blacka sa nám už predstavil v debutovom teaseri. Rekcie fanúšikov však boli pomerne rozpačité. Upútavka síce podľa nášho názoru nepôsobila nejako zle, ale ako sa hovorí: Niečo tomu predsa len chýbalo. Tvorcovia to teda teraz skúšajú s ďalšou ukážkou, kde sa zamerali hlavne na akciu.

Čo sa týka príbehu, Predátori dokázali geneticky upraviť svoju DNA, takže sú ešte nebezpečnejší než kedykoľvek predtým. Malý chlapec (Jacob Tremblay) ich nechtiac privolá na Zem a zápas o prežitie planéty môže začať.

Čo sa týka hercov, tak v hlavných úlohách uvidíme Boyda Holbrooka, Oliviu Munn, Yvonne Strahovski, Trevanteho Rhodesa, Keegana-Michael Keya, Sterlinga K. Browna, Thomasa Janea, Jakea Busehoy a Alfieho Allena.

Shane Black sľuboval, že jeho Predátor bude návratom ku koreňom, hoci z trailerov to tak zatiaľ príliš nepôsobí. To samozrejme ešte neznamená, že nemôžeme dostať kvalitnú jazdu.

Koniec-koncov, tento nový trailer už vyzerá omnoho nádejnejšie a aj akcie pôsobí akosi zemitejšie a menej digitálne. Zdá sa tiež, že sa Black nebude vyhýbať ani humoru. To by zodpovedalo aj ohlasom z prvých zákulisných projekcií. Budeme teda už len dúfať, že pôjde o humor poriadne čierny a funkčne použitý. 

Boli by sme vážne sklamaní, keby práve Shane Black nedokázal kultového vesmírneho lovca priviesť k životu s plnou parádou. Dozvieme sa to 13. septembra (září) 2018. Spravil vám nový trailer chuť, alebo projektu stále nedôverujete?

Domov
Zdieľať
Diskusia