Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 11:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aj speváčka a raperka Sima sa pokúša o najlepší slovenský hit leta 2018. Podarilo sa jej to?

HUDBA
Uložiť Uložené

"Spolu" sa tak oficiálne stáva najgenerickejším názvom pre slovenský lovesong.

Speváčka a raperka Sima využila kontroverznú platformu Podzemgang na to, aby si rozbehla vlastnú kariéru, ktorú už asi nemôžeme porovnávať so zvyškom jej kolegov. Odlišný hudobný štýl aj cieľová skupina poslucháčov ju zaraďujú medzi rádiových interpretov, čo však v žiadnom prípade nie je na škodu. Práve naopak. 

Sima si buduje silné publikum a za všetko hovorí počítadlo zhliadnutí pár hodín po tom, ako vydá akýkoľvek videoklip. Šesťciferné číslo sa jej podarilo za noc zaznamenať aj s novinkou Spolu. Síce ide o najgenerickejší názov pre slovenskú skladbu, aj napriek tomu pravdepodobne funguje skvelo a rodáčka z Trnavy tak stavila na istotu. 

Ako už býva v prípade letných hitov zvykom, aj tentokrát sme sa dočkali sprievodného vizuálu plného pekných záberov, ktoré si vymyslela a zostrihala samotná autorka. Nemôžu chýbať ani amatérski herci, o ktorých sme sa už v podobnej súvislosti neraz vyjadrovali a tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia