Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2018, 18:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov predstavuje pozitívnu letnú novinku

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Člen Pozor Records chystá v aktuálnom roku ďalší album a novinkou Vrany si môžeš skrátiť čakanie.

Okolo Pouličného autora tónov to žije už niekoľko rokov. Jeden z najaktívnejších slovenských raperov sa do povedomia dostal hlavne vďaka Rytmusovi, ktorému stačilo ukázať mu fanúšikov a pódia. P.A.T. sa svojej šance ihneď chytil a dnes je plnohodnotným rapovým interpretom so všetkým, čo k tomu patrí. 

Má za sebou sériu úspešných videosinglov, vydarený album a o jeho vystúpenia je čoraz väčší záujem. Už pár dní po vydaní debutového albumu tvrdil, že to je len začiatok a ihneď oznámil práce na druhom sóle, ktoré bude niesť názov Franto a očakávať ho pravdepodobne môžeme tesne pred záverom roka 2018.

Čakanie si však teraz môžeš spríjemniť letnou novinkou s názvom Vrany, ktorá prichádza aj s jednoduchým, no predsa vkusným vizuálom od Imagine Productions. Ako už býva zvykom, Pouličný autor tónov si sám ošéfoval aj hudobnú produkciu a viac už snáď nie je potrebné dodávať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia