Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2018, 8:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Egypťan zažaloval Sergia Ramosa o 1 miliardu dolárov za zranenie, ktoré spôsobil Salahovi. Právnik chce od obrancu odškodnenie

ŠPORT EGYPT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Španielsky futbalista zrejme nečakal, že po finále Ligy majstrov skončí na súde.

Ani tohtoročné finále Ligy majstrov sa nezaobišlo bez kontroverzných momentov. Jedna z najväčších hviezd svetového futbalu odchádzala z ihriska so slzami v očiach po tom, čo Salah nepríjemne dopadol na trávnik kvôli súboju s obrancom Sergiom Ramosom.

Španielsky matador čelil po zápase mnohým nadávkam a kritike fanúšikov za to, že mal Salaha zhodiť na zem úmyselne a do súboja ísť s myšlienkou zraniť egyptského hráča, čo však Ramos pravdepodobne neplánoval. Nezaujímalo to jedného Egypťana, ktorého Ramosov zákrok nahneval natoľko, že sa rozhodol podniknúť právne kroky.

Egypťan zažaloval Sergia Ramosa o 1 miliardu dolárov za zranenie, ktoré spôsobil Salahovi. Právnik chce od obrancu odškodnenie
Zdroj: TASR/AP

Egyptský právnik Bassem Wahba zobral spravodlivosť do vlastných rúk a v televízii Sada El-Balad celému národu prezradil, že už podal oficiálnu sťažnosť cez organizáciu FIFA. Ramosa obvinil z úmyselného zákroku, ktorým spôsobil fyzické a psychické zranenia nielen samotnému hráčovi, ale celému Egyptu. Podľa právnika by mal byť kapitán Realu Madrid za svoje činy patrične potrestaný, ale to ani zďaleka nie je všetko.

Odporúčané
Ako som vzal frajerku na prvú dovolenku do Egypta: balil mi ju sexuchtivý Abdul a náš 4* hotel mal úroveň ako motely na Domaši Ako som vzal frajerku na prvú dovolenku do Egypta: balil mi ju sexuchtivý Abdul a náš 4* hotel mal úroveň ako motely na Domaši 30. decembra 2022, 17:00

Okrem sťažnosti zvládol Wahba Ramosa rovno aj zažalovať a bude od futbalistu žiadať finančné odškodnenie, ktoré by vraj mohlo presiahnuť až 1 miliardu dolárov. Je vysoko pravdepodobné, že Egypťan nevysúdi ani euro, ale krátko pred začiatkom majstrovstiev sveta si aspoň urobil úsmevné promo.

Domov
Zdieľať
Diskusia