Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2018, 11:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováci sa opäť rozplývajú nad sympatickou policajtkou aj fešákom policajtom. Naši príslušníci by sa podľa nich nestratili ani v modelingu

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V našom policajnom zbore očividne nie je núdza o sympatických príslušníkov.

Slovenská polícia pred pár týždňami zistila, že najlepším receptom na obyčajných Slovákov sú fotografie sympatických policajtov. Všetko to začalo policajtkou z Trnavy, ktorá pomáhala aj pri zápase miestneho Spartaku so Slovanom Bratislava, ale naši policajti očividne o pozornosť svojich občanov stoja.

Policajný zbor pridal na svoju stránku dve fotografie mladých príslušníkov, ktorí podľa informácií zo statusu pôsobia v Nitre, a pod príspevkom sa rýchlo roztrhlo vrece s hromadou pochvalných komentárov. Aj keď práca policajta nemá nič spoločné so vzhľadom konkrétnej osoby, obaja policajti z fotografií si očividne uvedomujú svoj prívetivý vzhľad, a tak selfie pred začiatkom služby poslali rovno na Facebook, aby pozdravili viac ako 100-tisíc fanúšikov našej polície.

Reakcie boli rôznorodé, ale vo všeobecnosti sa ľudia opäť rozplývali nad tým, akí sympatickí policajti a policajtky v našom zbore pracujú. Jedna skupina užívateľov posielala mladú dvojicu rovno do modelingu, pričom konkrétny Slovák by si ich vedel predstaviť aj na titulke časopisu Vogue, zatiaľ čo veľký úspech zožal najmä policajt Tomáš.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Ženy chceli vedieť, kde konkrétne Tomáš pôsobí, pretože by vraj kvôli nemu vedeli zákon porušovať aj viackrát denne. Je pritom chvályhodné, že sa na Facebook dostávajú aj príbehy obyčajných policajtov, ktoré by bez sociálnej siete nemal bežný občan ako sledovať, ale nám sa pri policajnej stránke vždy tak trochu rozum pozastavuje nad nedávnym správaním jej administrátora.

Komentáre na seba nenechali dlho čakať

Domov
Zdieľať
Diskusia