Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2018, 22:15
Čas čítania 0:00
Marek R.

Mia Khalifa odkazuje Kariusovi, nech sa naďalej usmieva a Ramosovi, aby sa poje*al

ŠPORT LIVERPOOL MIA KHALIFA REAL MADRID
Uložiť Uložené

Mia Khalifa sa vyjadruje hádam ku všetkému.

V sobotu večer sme sa dozvedeli meno aktuálne najlepšieho európskeho futbalového tímu, ktorým už neskutočný tretí rok po sebe je Real Madrid. Ten v kievskom finále porazil Liverpool 3:1 a všetky góly, ako aj iné momenty, nájdeš v našom reporte.

Highlightom celého finále boli jednoznačne nožničky Garetha Balea, ktoré boli taktiež aj víťazným gólom, no okrem nich sa veľa diskutovalo aj o iných momentoch.

Prvý obrovský kiks Kariusa

A druhý znamenal už definitívne KO pre Liverpool

V prvom rade o obrovských kiksoch brankára Kariusa, ktorý takmer sám pochoval šance Liverpoolu pre zisk trofeje a po finálnom hvizde sa so slzami v očiach ospravedlňoval fanúšikom. 

Zápas taktiež kvôli zraneniu nedohrali ako Carvajal na strane madridského Realu, tak aj Salah na strane The Reds, no zatiaľ čo si španielsky krajný obranca spôsobil zranenie nešťastne sám, Salahovo rameno nevydržalo po zvláštnom súboji s Ramosom.

Súboj Salaha s Ramosom, po ktorom egyptský hráč opúšťal ihrisko

Mnohé futbalové osobnosti vo futbalových štúdiách sa vyjadrili, že Ramos za Salahovo zranenie nemôže a jednoducho išlo o smolný moment, no mnoho fanúšikov to vidí inak a nemajú pre Ramosa zrovna najpríjemnejšie slová.

Odporúčané
Mia Khalifa: Teroristi z ISIS-u ju chceli zabiť pre urážku islamu a rodičia ju zavrhli. Na minulosť v porne by najradšej zabudla Mia Khalifa: Teroristi z ISIS-u ju chceli zabiť pre urážku islamu a rodičia ju zavrhli. Na minulosť v porne by najradšej zabudla 4. mája 2023, 12:30

Na ich strane je aj známa bývalá porno herečka Mia Khalifa, ktorá sa hádam potrebuje vyjadriť úplne ku všetkému, aby sa o nej aj naďalej hovorilo a stalo sa tak aj v tomto prípade. Brankárovi Kariusovi odkázala, aby sa naďalej usmieval a že chyby robí každý a nezabudla k danej fotke na Instagrame taktiež pridať hashtag #fuckyouramos.

Keep smiling. Mistakes are human nature ♥ #FuckYouRamos @lorisk21

Príspevok, ktorý zdieľa Mia K. (@miakhalifa),

Domov
Zdieľať
Diskusia