Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 15:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dokumentárny film najúspešnejšieho českého jazdca na skateboarde je dostupný na YouTube. Vychutnaj si cestu okolo sveta s Maximom Habancom

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Skoro dvojmesačná cesta okolo sveta s Maximom Habancom dostala dokumentárne spracovanie, ktoré je teraz dostupné pre všetkých.

Ak sa aspoň trochu zaujímaš o športové dianie v Česku, tak sa ti určite dostalo do uší meno Maxim Habanec. Ide o jedného z najlepších jazdcov na skateboarde, pre ktorého však táto disciplína nie je len o profesionálnych výkonoch a cenách. Aj keď túto stránku zvláda Maxim na jednotku. 

Ako jeden z mála sa však snaží skateboarding posunúť na vyššiu úroveň a spájať ho s cestovaním, čím zároveň čoraz širšej verejnosti dokazuje, o čom tento šport vlastne je. Teraz sme sa dočkali zverejnenia už tretieho pokračovania jeho dokumentárnej série s názvom Skate of Mind, ktorý by sa dal v krátkosti charakterizovať ako cesta okolo sveta za 55 dní

Počas nich stihol navštíviť 16 veľkých metropol vrátane Tokia alebo New Yorku, avšak navštívil napríklad aj ostrov Bali. Viac sa už dozvieš v samotnom viac než hodinovom dokumente, ktorý si na starosti zobral šikovný Martin "Flash" Štembera. Okrem Maxima predviedli svoje schopnosti aj Martin Pek, Daniel Rahman či David Luu a ty si teraz môžeš vychutnať výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia