Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 13:27
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Lil Uzi Vert sa počas svojho koncertu opäť odviazal. Do náručia svojich fanušíkov skočil z vysokého lešenia

HUDBA
Uložiť Uložené

Účastníci festivalu v Miami len tak skoro na zážitok nezabudnú.

Mnohé rockové hviezdy na svojich kocertoch často robia rôzne šialenosti, akou je aj populárny stage diving. Skákanie do davu si postupom času obľubíli aj raperi, ktorí sa ale neboja zachádzať až do extrémov, kedy je často ohrozený aj ľudský život. Nemusíme snáď dodávať, že táto zábavka je nebezpečná nielen pre publikum, ale takisto aj pre samotného umelca. Mladý Lil Uzi Vert tomu ale očividne neprikladá žiadnu váhu a veselo prekračuje všetky hranice.

Americký raper sa totiž počas svojho koncertu na tohtoročnom Rolling Loud festivale v Miami pomerne dosť odviazal. V rámci svojej show sa rozhodol vyliezť na úplny vrchol lešenia, ktorý stál pri stagi a z veľkej výšky prudko skočil do náručia svojich fanúšikov.

Nie je to prvýkrát, čo raper ohrozil bezpečnosť svojich fanúšikov stage divingom. Už minulý rok sme ťa informovali o jeho úctyhodnom skoku na úplne rovnakom festivale ako aj tento rok. Vtedy dokonca vďaka jeho skokanským schopnostiam vzniklo mnoho vtipných meme obrázkov.

Uziho zrejme sprevádza počas života veľké šťastie, pretože ani tento rok sa mu našťastie nič nestalo. Jeho vysoký pád do davu si môžeš pozrieť z rôznych uhlov:

Domov
Zdieľať
Diskusia