Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2017, 12:31
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Americký raper predviedol stage diving, aký sa často nevidí. Do mora fanúšikov si to namieril z riadnej výšky

HUDBA
Uložiť Uložené

Lil Uzi Vert vie, ako si užiť koncert. Potvrdil to na festivale Rolling Loud.

Keď ideš na koncert, dúfaš, že si ho užiješ čo najviac. Okrem prevedenia samotných skladieb vždy poteší, keď sa interpret, prípadne kapela, postará o nejaký kúsok, ktorý si navždy zapamätáš. Kto sa takýmto očakávaním išiel na tohtoročný americký festival Rolling Loud, odohravajúci sa v Miami, určite neodchádzal sklamaný. Popri kvalitných hudobných zážitkoch sa o zábavu postaral hlavne mladý raper Lil Uzi Vert, ktorý všetkým návštevníkom svojho koncertu odhalil, s akými skokanskými schopnosťami sa narodil.

Najprv na pódiu predvádzal skladby z jeho repertoáru, no pravdepodobne mal pocit, že dokáže celú show ešte väčšmi vyšperkovať, a tak sa odhodlal na úctyhodný stage diving. Ako uvidíš na videách nižšie, pódium bolo pomerne vysoko, avšak ani to autora skladby XO TOUR Llif3 neodradilo od toho, aby vytiahol skok, za aký by sa nehanbili ani na olympiáde. Našťastie, diváci ho zachytili a nikomu sa nič nestalo, práve naopak, show nabrala na obrátkach. 

 

 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia