Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 10:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž tvrdí, že je vnukom Adolfa Hitlera a chce to dokázať aj testom DNA. Vzorku slín poslal do Ruska, aby ju otestovali na lebke

ZAUJÍMAVOSTI ADOLF HITLER
Uložiť Uložené

Francúz chce konečne zistiť pravdu o svojom starom otcovi.

Adolf Hitler vraj ako mladý vojak oplodnil francúzsku dievčinu. Philippe Loret vyšiel so svojím príbehom na verejnosť už pred viacerými rokmi, ale tentoraz sa vracia v plnej sile. Inštalatér z Francúzska nedávno oslávil svoje 62. narodeniny a konečne sa mu naskytla príležitosť, ako dokázať svoj skutočný pôvod. Ako mladý vojak mal Hitler v radoch nemeckej armády očariť nevinnú Francúzku a v roku 1916 mal z krátkeho vzťahu vzniknúť aj nový život.

Philippe si na príbeh o svojom údajnom starom otcovi spomenul po rokoch, pretože sa mu vynorila myšlienka na to, ako si ho raz so súrodencami otec posadil a konfrontoval svoje deti s informáciou, že sú v skutočnosti vnúčatá nacistického diktátora. Stará mama vraj bola s Hitlerom spokojná a Adolf mal byť dobrý aj v posteli, čo je mimoriadne zvláštna spomienka na konverzáciu medzi synom a matkou.


Odporúčané
Nacisti donútili k prostitúcii až 50 000 mladých žien. Museli uspokojovať nemeckých vojakov a ťahať z nich informácie Nacisti donútili k prostitúcii až 50 000 mladých žien. Museli uspokojovať nemeckých vojakov a ťahať z nich informácie 16. februára 2024, 12:30

V roku 1944 navštívil Leonard Wilkes dom vo Francúzsku, kde prebýval Hitler v prvej svetovej vojne. Našiel tam ženu, ktorá mu mala porodiť syna a ona im prezradila, že Hitlerov syn momentálne v skutočnosti bojuje proti Nemcom vo vojne. Philippe si v súčasnosti zavolal na pomoc Rusov. Ruská štátna televízia NTV mu vraj odobrala vzorku slín a odviezla ich do Ruska, kde ju plánuje porovnať s časťou lebky Hitlera uloženou ruskou tajnou službou.

Problémom by mohla byť dôveryhodnosť celého testovania, pretože v minulosti sa už objavili aj informácie o tom, či vôbec lebka v Rusku patrí Hitlerovi. Ak vraj testy dopadnú negatívne, Philippe bude pokračovať v pátraní po skutočnom dedkovi, ale rád by sa konečne dostal ku pravde.

Domov
Zdieľať
Diskusia