Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2018, 8:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nádherná Monika Bagárová zvádza v najnovšom videoklipe mužov pohybmi aj textom

HUDBA MONIKA BAGÁROVÁ
Uložiť Uložené

Mladá a talentovaná speváčka prichádza s novou skladbou, ktorá by si mohla nájsť miesto v rádiách.

Monika Bagárová je príkladom, že aj talentovým súťažiam sa z času na čas podarí objaviť tvár, ktorá by mohla mať potenciál uchytiť sa aj po jej skončení. Je však potrebné mať zopár konkrétnych charakterových vlastností, ktoré často pri postupe do finále hlasujúci prehliadajú. Páve Moniku vnímame ako plnohodnotnú speváčku, čo sa nám potvrdilo aj na albumoch Shining a Flashback

Teraz, po kratšej odmlke, prichádza s úplnou novinkou v českom jazyku. Ako už býva v podoných prípadoch zvykom, témy sa často točia okolo vzťahov a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Monika poukazuje na to, že v tomto rýchlom svete je dôležité mať niekoho, s kým sa cítiš byť offline kedykoľvek a kdekoľvek. 

Zároveň si zahrala hlavnú úlohu v jednouchom, no predsa vkusnom sprievodnom videoklipe z dielne Structuraum, a ty si teraz môžeš vychutnať výsledok v jej plnej kráse. 

Domov
Zdieľať
Diskusia