Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 18:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Emily Ratajkowski neprestáva provokovať. V najnovšej kolekcii plaviek zapózovala pri bazéne a spoločnosť jej robil aj vlastný manžel

ZAUJÍMAVOSTI EMILY RATAJKOWSKI PLAVKY
Uložiť Uložené

Krásna modelka už pred pár mesiacmi predstavila svoje prvé plavky.

Emily Ratajkowski sa na našom webe naposledy objavila pred viac ako mesiacom. Jej fanúšikom a potenciálnym frajerom spôsobila šok, pretože svetu oznámila vlastnú svadbu. Šťastlivcom sa stal producent Sebastian Bear-McClard a aj keď by možno mnohí čakali, že Emily začne po vstupe do manželstva rozmýšľať nad deťmi a utiahne sa od úzadia, veľmi sa mýlili. Namiesto toho pokračuje svetoznáma modelka vo svojej práci a nikdy jej to nešlo lepšie.

Už na jeseň minulého roku predstavila svoju vlastnú kolekciu plaviek s názvom Inamorata a po pár mesiacoch musela prísť aktualizácia dostupných produktov. Emily preto s radosťou zhodila svoje oblečenie a navliekla sa do niekoľkých nových modelov, v ktorých zapózovala pred bazénom.

Jarnú kolekciu plaviek ozvláštnila Emily aj viacerými výraznejšími farbami, čo sa bude na pláži určite hodiť. Potenciálne zákazníčky majú k dispozícii viacero druhov a strihov plaviek, takže Emily chcela vyhovieť každému. Jediným problémom by mohla byť cena, pretože modelka si za plavky pýta až 160 dolárov.

Odporúčané
UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov 8. decembra 2023, 9:30

Emily vyrastala v kalifornskom San Diegu, kde neustále svieti slnko a mladí ľudi trávia obrovské množstvo času na pláži. Predtým sa priznala, že vo svojich 16 rokoch občas vstala z postele, obliekla sa rovno do plaviek a vyrazila na pláž bez toho, aby potrebovala vyriešiť tričká či džínsy. Jej plavky preto môžeš kúpiť priamo na stránke Inamorataswim.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia