Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2018, 18:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavčan natočil na Instagram Story nehodu opitých ľudí, ktorá mala nešťastné následky. Mladík spadol z vysokej fontány priamo na hlavu

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nechutný pád aj so zvukom nájdeš ešte stále na Instagram Story užívateľa @donatomoriconi, ktorý bol svedkom nepríjemnej udalosti.

Nadmerné užívanie alkoholu ešte nikdy neprinieslo nič dobré a dôkazom je aj udalosť z dnešnej noci, ktorú na svojom Instagrame zachytil užívateľ @donatomoriconi. Toho možno niektorí poznajú aj vďaka streamovaniu na Twitchi, no po dnešku bude známy aj ako človek, ktorému sa na Story podarilo zachytiť hrozivý pád dvoch opitých mladíkov z fontány v centre Bratislavy.

Hneď na úvod spomenieme, že zatiaľ nie sú dostupné žiadne informácie o zdravotnom stave značne podgurážených jedincov a jediné, čo nám ostáva, je dúfať, že to prežili. Na základe samotných videí je snáď každému jasné, že pôvodne išlo o nevinný pokus o zábavu, no snaha pobaviť kamarátov akrobatickou choreografiou nedopadla podľa predstáv a zasahovať musela sanitka. 

Autor videa vo svojom komentári po páde tvrdí, že videl veľa krvi a vám bude už na prvý pohľad jasné, že hovoril pravdu. Nasledujúca necelá minúta má byť v prvom rade varovaním pre všetkých, ktorí majú po požití alkoholu tendenciu robiť hlúposti a ohrozovať tak život nielen seba, ale aj ostatných. 

Video bolo z pôvodného zdroja vymazané. Na alternatívny zdroj mojevideo.sk sa dostaneš kliknutím na obrázok.

Bratislavčan natočil na Instagram Story nehodu opitých ľudí, ktorá mala nešťastné následky. Mladík spadol z vysokej fontány priamo na hlavu

Domov
Zdieľať
Diskusia