Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018, 15:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ryanair po pár dňoch otvára ďalšiu novú linku z Bratislavy! Každý dovolenkár sa lákavej destinácii určite poteší

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO TURECKO
Uložiť Uložené

Írska letecká spoločnosť nezaháľa a Bratislava vďaka nej získala novú destináciu.

V posledných dňoch sa nám so správami o leteckých spoločnostiach na Slovensku akoby roztrhlo vrece. Najskôr sme sa dozvedeli, že si vďaka Ryanairu zalietame do Holandska, následne Košice vyhrali súťaž o príchod aerolinky Eurowings a dnes nás opätovne potešil Ryanair. Letecká spoločnosť predstavila novú linku do tureckého mesta Dalaman, ktorá bude fungovať už od 28. júna, takže v ideálnom čase na začiatku hlavnej dovolenkovej sezóny.


Lietať do Turecka sa bude iba raz týždenne, čo však dovolenkárom bude perfektne vyhovovať. Írska letecká spoločnosť pritom na turecký trh vstúpila vôbec po prvýkrát a Bratislava sa dostala do výbornej spoločnosti, pretože lety z mesta Dalaman budú smerovať len do nášho hlavného mesta a práve írskeho Dublinu. Turisti budú mať šancu kúpiť si jednosmernú letenku do Turecka za zvýhodnenú cenu 39,99 eur až do piatkovej polnoci, a tak sa počet pravidelných liniek z Bratislavy momentálne zastavil na počte 25.

Odporúčané
Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom 26. marca 2024, 15:30

Bratislavské letisko pripomína, že onedlho začnú fungovať aj lety do Burgasu, na Maltu, Cyprus či do mesta Solún v Grécku. Postupne k nim pribudne aj Eindhoven a napokon 28. júna aj Dalaman, čo je mimoriadne atraktívna dovolenková destinácia. Ak teda najradšej dovolenkuješ bez cestovky a na vlastnú päsť, Ryanair opäť trafil do čierneho. My sa už veľmi tešíme na leto, pretože po Európe sa skutočne dokážeš preletieť za pár eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia