Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018 o 19:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovensko získalo úplne novú leteckú spoločnosť! Eurowings začne lietať z Košíc vďaka hlasovaniu fanúšikov

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Vlastnou snahou sme získali novú aerolinku, ktorá onedlho začne lietať z Košíc.

Možno si o tom vďaka svojmu hlasu prispel aj ty. Naša maličká krajina v srdci Európy získala vďaka hlasovaniu ľudí novú leteckú spoločnosť, ktorá bude lietať priamo z Košíc. Aerolinka Eurowings zvolila pri výbere svojej novej destinácie zaujímavý postup a nechala ju vybrať priamo fanúšikom na Facebooku.

Konkurenciou našich Košíc boli mestá ako Aarhus, Cork, Friedrichshafen, Ľubľana a Stavanger, avšak sila slovenskej internetovej komunity sa naplno preukázala. Vo finále sa Košice o leteckú spoločnosť pobili s Corkom a Friedrichshafenom, spomedzi ktorých sme vyšli na najvyššom stupienku. Eurowings prezentovali Košice aj pomocou zaujímavých miest, a tak videli fanúšikovia Spišský hrad, Dobšinskú ľadovú jaskyňu a jazero Ružín, čo by si mohli prísť vďaka výhre Košíc pozrieť.

Po susednej Prahe, Budapešti a Viedne sa tak Eurowings príde pozrieť aj na Slovensko, avšak zatiaľ ani nevieme povedať, kam sa bude z Košíc lietať. Zostáva nám len dúfať, že letecká spoločnosť ponúkne lákavú destináciu, ktorú na Slovensku zatiaľ dostupnú nemáme. Gratulujeme aj preto, že sme svojou troškou prispeli aj my!

Odporúčané
Slovenka o mínusoch života v Egypte: Verejné pláže sú plné odpadu a túlavých psov, za vodu však platíme euro mesačne (Rozhovor) Slovenka o mínusoch života v Egypte: Verejné pláže sú plné odpadu a túlavých psov, za vodu však platíme euro mesačne (Rozhovor) 7. júla 2024 o 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia