Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2018, 12:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ryanair opäť rozšíril ponuku letov zo Slovenska! Za pár eur sa z bratislavského letiska dostaneš už aj do Holandska

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Letecká spoločnosť naše hlavné mesto nezanedbáva.

Bratislavské letisko prežíva v posledných rokoch obrovský rozvoj. Príchod nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair či neskôr aj konkurencie v podobe WizzAiru si cestujúci zamilovali. Naše hlavné mesto očividne majú v láske aj samotné letecké spoločnosti, pretože neustále pribúdajú nové spojenia s európskymi mestami.

Najnovšie sa opäť zaskvel Ryanair, pretože z Bratislavy predstavil priamu linku do Holandska, konkrétne do mesta Eindhoven. Už od začiatku júna budú mať Slováci šancu sadnúť do lietadla a pristáť o dve hodiny v krajine tulipánov, pričom aj lety samotné sú naplánované na perfektný víkendový výlet.

Z Bratislavy sa do Holandska začne lietať už od júna dvakrát týždenne, v pondelok a piatok, pričom na konci októbra poteší Ryanair Slovákov túžiacich po výlete do Holandska ešte viac. Od konca októbra sa frekvencia letov z nášho hlavného mesta zvýši na tri týždenne, a tak už teraz môžeš zájsť na stránku leteckej spoločnosti a kúpiť si letenku na svoj ďalší výlet.  

Ryanair opäť rozšíril ponuku letov zo Slovenska! Za pár eur sa z bratislavského letiska dostaneš už aj do Holandska
Zdroj: FaceMePls/Flickr
Domov
Zdieľať
Diskusia