Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. marca 2018, 18:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem opäť novým rapom zaťal do živého. Skritizoval zbraňovú kultúru v Spojených štátoch amerických a zakončil ho trefným odkazom

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Americký raper si nedáva servítku pred ústa.

Raper Eminem sa už krátko pred vydaním svojho posledného albumu začal oveľa aktívnejšie zúčastňovať na politických debatách, ktoré neváhal zakomponovať ani do svojich skladieb. Rodák z Detroitu v minulosti dourážal amerického prezidenta Donalda Trumpa a na nedávnej hudobnej šou iHeartRadio Music Awards v kalifornskom meste Inglewood opäť raz nezostal ticho.

Na pódiu si zarapoval svoju skladbu Nowhere Fast, ktorú naspieval spoločne s Kehlani, ale ešte pred jej začiatkom si neodpustil krátky rap aj na margo zbraní. Zbrane a legislatíva spojená s ich držaním a používaním patria medzi najhorúcejšie témy v Spojených štátoch amerických po tom, čo sa minulý mesiac odohrala na strednej škole na Floride obrovská tragédia. Eminem skritizoval v pár emotívnych veršoch organizáciu NRA, označil ju za asociáciu, ktorá predstavuje celý problém, a napokon svoj rap zakončil so slovami, že jej členovia milujú zbrane viac ako vlastné deti.

Text rapu pred skladbou Nowhere Fast

This whole country is going nuts, and the NRA is in our way

They’re responsible for this whole production

They hold the strings, they control the puppet

And they threaten to take donor bucks

So they know the government won’t do nothing and no one’s budging

Gun owners clutching their loaded weapons

They love their guns more than our children.

Domov
Zdieľať
Diskusia