Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 12:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem v novom fenomenálnom freestyle zničil Donalda Trumpa. Do trefných rýmov zahrnul Severnú Kóreu aj rasizmus

HUDBA DONALD TRUMP EMINEM
Uložiť Uložené

Legendárny raper si nebral servítku pred ústa.

O raperovi Eminemovi sa už dlhší čas šepká, že v tajnosti pripravuje svoj nový album, ale ak sa práve nevenuje nahrávaniu nových skladieb, potom si dokáže nájsť čas aj na to, aby adresoval súčasné problémy Spojených štátov amerických. Na odovzdávaní cien BET Hip Hop Awards všetkých prekvapil svojím takmer 5-minútovým freestylom s názvom „The Storm“, ktorý takmer do bodky venoval Donaldovi Trumpovi a spôsobu, akým vedie krajinu. Eminem v trefných rýmoch rapoval o súčasnej situácii s rasizmom v spoločnosti, prezidenta zničil aj za prístup ku hrozbe jadrovej vojny so Severnou Kóreou a nebál sa ho nazvať starým rasistickým deduškom.

Eminem už v minulosti vyjadril svoju nespokojnosť s tým, kto stojí na čele USA, ale tentokrát zvolil mimoriadne priamy spôsob kritiky a jeho fanúšikovia si to zamilovali. Svojim fanúšikom dokonca poslal jasný odkaz o tom, že nakreslil čiaru a buď si ľudia vyberú jeho alebo Trumpa, pretože žiadny priestor medzi nimi neexistuje. Na konci poslal prezidentovi aj veľavravný stredný prst, a tak opäť raz dokázal, že Eminem je legendou, aká sa narodí len raz.


Domov
Zdieľať
Diskusia