Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2018, 14:00
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Chcel sa vyhnúť leteckým poplatkom za batožinu, tak si obliekol 10 vrstiev oblečenia. Na Ryana zavolali políciu, plánuje sa súdiť

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO USA
Uložiť Uložené

Ryana odmietli až dve lietadlá.

Niektorí ľudia si svoje peniaze cenia a vážia omnoho viac než ostatní a mnohé prípady sú schopné zvádzať veľké spory aj o najmenšie centy. Medzi túto skupinu pravdepodobne patrí aj Ryan Carney Williams, ktorý sa snažil lietadlom dostať z Islandu do Londýna, no bohužiaľ sa mu to nepodarilo.

V snahe ušetriť na poplatkoch za veľké množstvo batožiny na seba totiž obliekol osem nohavíc a desať tričiek. Postavil sa do radu medzi ostatných cestujúcich, na lietadlo však už vpustený nebol a ostal trčať na hlavnom islandskom letisku v meste Keflavík. Jeho batožina pritom prešla kontrolami v poriadku.

Ryan sa následne všetko vysvetlil tým, že má všetko na svedomí jeho tmavšia pokožka a British Airways na internete oznámil svoj problém. Nič však nedosiahol a tak sa musel rozhodnúť pre iný let, tentokrát spoločnosťou EasyJet. Úsmevne, na palubu nebol vpustený ani tentokrát, a tak sa jeho pôvodne párhodinový pobyt na islandskom letisku predĺžil na dva dni.

V prípade EasyJetu však naňho dokonca bola zavolaná i bezpečnostná služba, ktorá sa mu pokúsila vyraziť z rúk telefón. Tým samozrejme celú situáciu natáčal a nakoniec skončila celá situácia pri polícii, ktorej opäť všetko vysvetľoval. Navyše, Ryan nezískal peniaze späť ani od jednej zo spoločností, a jeho snaha ušetriť sa vôbec nevyplatila. Teraz sa chce s leteckými dopravcami súdiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia