Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2017, 14:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone sa na Vianoce dočkal návštevy od Arnolda Schwarzeneggera a fanúšikovia sú nadšení. Dve legendy si aj zaspomínali

ZAUJÍMAVOSTI SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Nostalgický pohľad na dve herecké legendy fanúšikov potešil.

Známe osobnosti sa v tichosti navštevujú každý deň a zvyčajne neexistuje dôvod na to, aby sa ich spoločne strávené chvíle dostali do médií, lenže ak sa stretnú dve obrovské legendy, potom si treba nostalgicky zaspomínať. Mená Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger pozná snáď každý človek na svete, ktorý je starší ako 6 rokov, a už dlhé desaťročia slúžia ako hrdinovia a príklady úspechu.

Aj keď sa obaja stali svetoznámymi tvárami vďaka svojim filmom ako Terminátor či Rocky, postupom rokov sa objavili aj v spoločných projektoch. Nielenže si zahrali vo filme Escape Plan, ale majú na konte aj Expendables, o ktorých štvrtom pokračovaní sa dokonca Schwarzenegger vyjadril, že ponuku pokračovať vo filmovaní neprijme, ak ju neprijme aj Stallone. Stallone pritom v minulosti priznal, že spočiatku Arnolda neznášal a ich spoločný vzťah začal naberať na obrátkach až po pár rokoch od momentu, kedy sa prvýkrát spoznali.

Well look who drop by on Christmas! @schwarzenegger always fills the room with positive energy!

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Odporúčané
Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel 29. marca 2023, 16:30

Vďaka práci aj spoločnému tráveniu času si potom obaja herci porozumeli a dnes sú výbornými kamarátmi, čo sa potvrdilo aj tieto Vianoce. Stallone pred pár hodinami pridal na Instagram fotografiu s Arnoldom, ktorý ho prišiel navštíviť priamo domov a zapózovali si rovno pred legendárnou sochou Rockyho, ktorá definuje kariéru jedného z nich. Arnold je vraj usmievavým človekom a dokáže rýchlo každú miestnosť naplniť pozitívnou energiou, čo sa páčilo aj dcéram a manželke slávneho herca.

Sylvester potom pridal ešte jednu fotografiu, tentoraz už bez Arnolda, na ktorej pózuje spoločne s krásnymi dcérami aj svojou ženou. Fanúšikovia zostali z nečakanej návštevy dvoch hereckých legiend nadšení, pretože udržiavanie kamarátskych vzťahov medzi menami ako Stallone a Schwarzenegger je naozaj unikátne.

Best Wishes for a great year ahead for everyone !

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domov
Zdieľať
Diskusia