Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017, 18:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Príchod Thanosa, očakávané stretnutia aj skvelé súboje. Trailer pre Infinity War ponúkol naozaj veľa, pripomeňme si ho teda obrázkami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dnešná ukážka z komiksovky Avengers: Infinity War bola poriadne zimomriavková, čo dokazuje aj viac než päťdesiatka lákavých obrázkov.

Ako už určite všetci veľmi dobre viete, dnes konečne uzrel svetlo sveta jeden z najočakávanejších trailerov tohto roka. Obrovská komiksová udalosť menom Avengers: Infinity War sa nám tak predstavila viac než dvojminútovou ukážkou, ktorá ponúkla fanúšikom po celom svete výdatné množstvo skvelých momentov, ako napríklad príchod Thanosa zbierajúceho Kamene nekonečna, akčné súboje na zemi i vo vzduchu, stretnutia jednotlivých hrdinov aj predstavenie nových zovňajškov niekoľkých z nich.

Poďme si ich teda spoločne pripomenúť vďaka čerstvej a zároveň bohatej porcii obrázkov priamo z traileru. V závere už iba pripomenieme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 26. apríla (dubna) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o obsadení či samotnom príbehu, vstúpte do tohto vlákna. Teraz sa už ale vrhnite sa sľubované obrázky.

Domov
Zdieľať
Diskusia