Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2017, 16:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V bratislavskej električke by si dnes opäť našiel rozvešané cukríky a perníky. Najznámejší vodič oslavuje s cestujúcimi narodeniny

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Bratislavčania si už pomaly na oslavy v električke zvykajú.

Vodič bratislavskej električky Pavel Durec sa v posledných rokoch stal menšou lokálnou legendou, pretože začal cestujúcim ozvláštňovať cestu maličkosťami ako lízatká či perníky. Pavel nezanevrel na svojich cestujúcich ani tento rok a vo svojej električke číslo 4 vyvesil sladkosti aj s odkazom, aby sa ponúkol každý, kto má momentálne chuť, pretože Pavel oslavuje narodeniny a rád by tento deň spríjemnil všetkým okolo seba. Pavel pritom patrí medzi najskúsenejších vodičov električky v celej Bratislave, pretože po našom hlavnom meste jazdí už od roku 1983 a tak skoro skončiť neplánuje.

Minulý rok si pritom svoje narodeniny pripomenul aj vďaka priateľom, ktorí mu prišli vylepšiť atmosféru pomocou folklórneho oblečenia, zatiaľ čo tento rok si do električky zavolal rovno deti zo súboru Superar a spoločnými silami spríjemnili deň desiatkam cestujúcim, ktorí ráno pred nástupom do električky ani netušili, že okrem milej sladkosti dostanú aj dávku detskej radosti a talentu. Aj my sa pripájame ku gratulácii a dúfame, že Pavel bude bratislavské ulice brázdiť ešte poriadne dlho.  

Domov
Zdieľať
Diskusia