Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 19:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Transplantácia hlavy a najlepší kebab v Bratislave. Sleduj debutový diel seriálu Freshnews, odteraz každú nedeľu na našom YouTube kanáli

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre vás nový formát videí, ktorý by nemal chýbať v žiadnom kvalitnom magazíne.

Od dnešného dňa nájdeš každú nedeľu o 18:00 na našom YouTube kanáli nový diel seriálu Freshnews, ktorý spúšťame práve dnes pilotným dielom. Ak sa pýtate, prečo až teraz, odpoveď je veľmi jednoduchá. Nikdy sme nechceli robiť tento formát tým dobre známym a veľmi jednoduchým spôsobom, ktorý spočíva v zhromaždovaní videí z YouTube do jedného. Takto funguje nielen v zahraničí na dennej báze veľa magazínov aj pseudomagazínov, s ktorými sa nemáme dôvod prebiehať. 

Šéfredaktorka Freshfem Deniska ťa bude v pravidelných týždenných intervaloch zásobovať tými najdôležitejšími novinkami z domova aj zo sveta, takže aj napriek problémom spôsobovanými Prieskumníkom budeš stále v obraze. Časom sa môžete tešiť na atraktívnych hostí a tiež zaujímavé súťaže, pričom na tú prvú sa môžeš tešiť už budúci týždeň. Teraz už ale súhrn všetkého, čo sa stalo za posledný týždeň v piatich minútach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia