Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless v najnovšom videoklipe opisuje našu generáciu, ktorá je plná chýb, no aj napriek tomu má ambíciu ovládnuť svet

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka a raperka má za sebou dva albumy a dnes vydáva ďalší videosingel, ktorým sa posúva ďalej.

Aless síce pôsobí na slovenskej scéne len pár krátkych rokov, no už stihla vydať dva sólové albumy, pričom sa oba v rámci jej fanúšikovskej základne tešili veľkému úspechu. Hudbe sa teda už dlhšie venuje naplno a zamestávajú ju primárne koncerty. Stále však platí, že ľudia vedia oceniť hlavne aktivitu vo vydávaní singlov, a tak sú interpreti jednoducho aj pár mesiacov po vydaní celistvého projektu nútení pracovať na ďalších veciach.

Keďže je mladá speváčka a raperka známa tým, že sa v skladbách obracia na našu generáciu, jej najnovšia - dnes vydaná vec sa nesie v podobnom motivačnom duchu. Novinka dostáva názov Generácia II a samotnú myšlienku dopĺňa sprievodný videoklip, do ktorého si autorka zavolala viac aj menej známe tváre s minimálne jednou charakteristickou črtou. 

Či už ich nenávidíte alebo milujete, všetci pochádzajú z našej generácie a pracujú na tom, aby si splnili vlastný cieľ. Klipom sa Aless snaží vyjadriť silu mladých ľudí, ktorí dospievajú a pilne na sebe pracujú. A je úplne jedno, či robíme chyby. Je na nás, ako bude vyzerať naša budúcnosť. O videoklip sa, mimochodom, postaral už tradične Martin Miko a hudobnú produkciu doplnil Pryor Music.

Domov
Zdieľať
Diskusia