Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 11:15
Čas čítania 0:00
Radka T.

Chlapík sa tváril, že je slepec, ktorému vypadli z tašky peniaze. Reakcie okoloidúcich prekvapili aj jeho samého

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Sú ľudia ochotní pomôcť slepcovi, alebo ho bez hanby okradnú?

Ľudí nezaujíma nič iné, len peniaze. Kvôli pár drobným by sme boli schopní okradnúť aj hendikepovaného. Naozaj je to tak? To sa pokúšal zistiť známy youtuber BigDaws. Tentoraz v prezlečení za slepca, ktorému však nevypadne len pár drobných, ale rovno milión dolárov v bankovách.

Chlapík, ktorý je známy na YouTube ako BigDawsTv, už urobil pár experimentov, kde zohrali hlavnú úlohu peniaze. Raz sa tváril ako kubánsky mafián, inokedy sa nahodil do obleku a vydal do univerzitného kampusu. V oboch prípadoch mal so sebou kufrík a z neho mu „úplným omylom“ vypadlo množstvo bankoviek. Inak to nebolo ani teraz, akurát, že sa tváril ako slepec.

Chlapík sa tváril, že je slepec, ktorému vypadli z tašky peniaze. Reakcie okoloidúcich prekvapili aj jeho samého
Zdroj: www.youtube.com

V nenápadnom oblečení, s tmavými slnečnými okuliarmi a slepeckou paličkou niesol so sebou kufrík. Ten sa mu pri obchádzaní náhodných okoloidúcich otvoril a povypadali z neho bankovky. Chlapík tak skúmal, či sú ľudia ochotní pomôcť slepcovi, alebo ho neváhajú okradnúť. Hoci už len fakt, že okolo teba prejde niekto s kufrom plným peňazí, sa zdá byť prinajmenšom podozrivý.

Odporúčané
Kristína miesto výšky rozbehla na východe biznis s koláčmi. Zariadenie stojí aj 20-tisíc, ak chceš zarobiť, musí ťa to baviť Kristína miesto výšky rozbehla na východe biznis s koláčmi. Zariadenie stojí aj 20-tisíc, ak chceš zarobiť, musí ťa to baviť 13. apríla 2024, 14:30

Napriek tomu ostali ľudia po vzhliadnutí množstva peňazí na chodníku ako obarení. Vo videu si môžeš pozrieť, či sa niekto ulakomil na „slepcove“ peniaze a ako to celé napokon dopadlo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia