Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 18:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luise prekáža, že sa muži správajú ako zvieratá. Vypočuj si novinku od mladej raperky

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Už oficiálna členka Comebackgangu predstavuje novinku s názvom Práve teraz.

V posledných týždňoch a mesiacoch sa na Slovensku objavilo viacero nových mien nežnejšieho pohlavia, ktoré sa uchádzajú o pozíciu medzi domácimi raperkami. Medzi prvými bola ešte so skladbou Serotonín mladá bratislavčanka Luisa, ktorej sa za malú chvíľu a minimálny počet skladieb poradilo dostať pod krídla Comebackgangu.

Podobne ako v prípade všetkých jej kolegýň, každá vydaná novinka vyvolá búrlivú diskusiu, no v konečnom dôsledku je asi aj tak najjednoduchšie uvedomiť si, že je hudba veľmi subjektívnou záležitosťou a keď ťa niečo nebaví, tak to proste ignoruj, keďže s najväčšou pravdepodobnosťou k tomu nedokážeš povedať ani napísať nič konštruktívne. A to isté platí aj v prípade týchto článkov. Ak aj niektorú zo ženských raperiek podporíme článkom, nemusí to byť automaticky kvôli tomu, lebo už dosiahla level Rihanny. 

Našou úlohou je v prvom rade informovať o tom, čo sa aktuálne deje a čo očividne ľudí zaujíma. Aj keď sa pochopiteľne veľmi radi tvária, že opak je pravdou. Dnes sa teda Luisa pripomína ďalšou novinkou s názvom Práve teraz, na ktorej sa ako hudobný producent opäť podieľal Langer Han. A tu je výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia