Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 17:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Desiatky doposiaľ nezverejnených backstage záberov z Pil C-ho kariéry v piatich minútach. Vychutnaj si nový track a predobjednávaj album!

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Na svet sa dostáva ďalšia plnohodnotná ukážka, ktorú doprevádza aj emotívny videoklip.

V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac. Tak znie názov Pil C-ho druhého sóla, okolo ktorého sa ešte stále vynára nespočetné množstvo otázok aj napriek tomu, že sa už medzi fanúšikov dostalo prakticky všetko, čo vyžadujú. Čo vlastne znamená samotný názov? Ako súvisí s coverom? Prečo sa album začína Outrom a ako je možné, že je vlastne tento projekt na svete po tak krátkej dobe?

Už teraz vám sľubujeme, že kým album oficiálne uzrie svetlo sveta a fanúšikovia ho budú môcť rotovať v prehrávačoch, pokúsime sa vám dopraviť všetky odpovede. Zatiaľ si môžeme pripomenúť už kompletný tracklist aj s hosťami a tiež predstaviť úplnú novinku, ktorá je po Silent Hill ďalšou plnohodnotnou ukážkou z albumu. A rovnako bude mať na svedomí množstvo zimomriavok. 

Mnohí si už asi zároveň uvedomili, že tu dnes máme ten magický a dlho spomínaný dátum 28/10/2017, čo v preklade znamená, že od tohto momentu si môžeš oficiálne predobjednať album V rádiu hral Elán... Všetky kusy budú podpísané a prvých 100 z vás získa k objednávke aj tričko. A teraz už samotná novinka 7 HODÍN RÁNO, čo snáď ani nie je potrebné bližšie vysvetľovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia